امروز ۲۷ شهریور ۱۴۰۳
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹
امروز ۲۷ شهریور ۱۴۰۳
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹

نتیجه تصویری برای اجاره انبار

املاک صنعتی پایتخت جامع ترین مرکزاطلاعات املاک در کشور 

جاده مخصوص و قدیم کرج ، مرکز شهر ، غرب تهران، مرکز شهر ،

خرید و فروش ، رهن و اجاره انواع ملک شامل : 

انبار ، سالن ، سوله ، کارگاه ، کارخانه ، اداری ، تجاری ، فروش کارخانه ، انبارهای مواد غذایی ، آرایشی بهداشتی ، دارویی ،

فروشگاههای اینترنتی ، انبار کالاهای بازرگانی ، انبارهای عمومی و اختصاصی ، کارخانجات تولید غذایی و صنعتی ،

کترینگ آشپزخانه صنعتی ، تالار و باغ تالار ، باغ  و باغچه ، تعمیرگاه ، کارواش ، نمایندگی ، سالن فیلمبرداری و همایش ، 

انبار سنگ کاشی سرامیک مصالح و آهن آلات ، زمینهای  کشاورزی و صنعتی.

www.paytakhtmelk.ir

www.sulesara.ir

۰۲۱۶۶۱۸۸۸۵۳  –  ۰۲۱۴۴۵۲۲۰۵۷

۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹  افشار

(درصورت تمایل فایل فروش یا اجاره مشخصات را به شماره 09122967839  واتساپ یا تلگرام نمایید)

کاهش متوالی نرخ ارز در بازار

روند کاهشی نرخ ارز که از ابتدای هفته تسریع یافته، روز گذشته نیز تداوم داشت. قیمت هر دلار در معاملات دیروز صبح با 12 هزار و 300 تومان آغاز شد و تا ظهر با شکست سطح مقاومتی، وارد کانال 11 هزار تومان شد. نرخ هر دلار آمریکا در بازار روز گذشته به 11 هزار و 900 تومان رسید. نکته جالب توجه در بازار روز گذشته یکسان شدن نرخ دلار صرافی‌های بانکی و غیربانکی و تغییر موقعیت «از خرید به فروش» بود. این مساله به معنای آن است که بازار در شرایط فعلی توان رشد بیشتر قیمت را ندارد.

 فعالان بازار می گویند در دو سه روز اخیر تعداد فروشندگان در بازار افزایش یافته است. همزمان با این موضوع صرافان نیز از موقعیت خرید خارج شده اند. در معاملات دیروز هم همانند روز دوشنبه صرافان تمایلی به خرید ارز نداشتند. فعالان دو تحلیل متفاوت از توقف خرید برخی از صرافی‌ها دارند.

 

    امتناع  از خرید ارز

به باور گروهی،  صرافی‌ها معمولا اخباری از بازار دارند که بازیگران عادی از آن اطلاعی ندارند. از نظر آنها، احتمالا اخباری که صرافی‌ها از آن آگاهی دارند، حکایت از افت بیشتر قیمت‌ها دارد، در نتیجه در شرایط فعلی از خرید دلار استقبال نمی‌کنند. در مقابل این دسته، گروه دیگری باور دارند، صرافی‌ها در شرایط فعلی ارز مورد نیاز خود را در اختیار دارند و بازار نیز شرایطی ندارد که به یکباره با جهش قیمتی مواجه شود. در نتیجه صرافی‌ها نیازی به تهیه دلار ندارند و در نتیجه منابع ریالی خود را به‌راحتی صرف دلار نمی‌کنند. از نظر آنها اگر زمانی قیمت در مسیر صعودی قرار گرفت، صرافی‌ها نیز به احتمال زیاد رفتار خود را تغییر خواهند داد. این در حالی است که برخی از فعالان این بازار همچنان مصرانه باور دارند قیمت در این مقطع از سال با رشد مواجه خواهد شد. در معاملات روز گذشته دلالان نیز تمایلی به خرید ارز با نرخی نزدیک به قیمت  بازار نداشتند و  قیمت‌های بسیار پایین‌تری را به‌عنوان نرخ خرید پیشنهاد می‌دادند.

    نرخ دلار صرافی‌های بانکی و غیربانکی یکسان شد

در معاملات روز گذشته، فاصله نرخ ارز در صرافی‌های بانکی و غیربانکی به کمترین میزان ممکن از ابتدای امسال رسید ونرخ دلار بانکی و غیربانکی یکسان شد.  بسیاری از فعالان بازار ارز بر این باورند که دخالت بانک مرکزی در این بازار به عنوان یک رگولاتور، نقش آفرینی مناسبی را در تعیین نرخ بازار انجام داده و به همین دلیل، هدایت بازار باز هم به دست بانک مرکزی است.

بنا به اعلام منابع رسمی کشور، بانک مرکزی برنامه‌هایی برای رساندن نرخ ارز به ارقام تک‌رقمی دارد و همین امر سبب شده است که قیمتها رو به کاهش گذارد؛ اما از آنجا که برخی محدودیت‌ها از سوی بانک مرکزی در روزهای گذشته بر معاملات بازار ارز و حواله‌های ارزی اعمال شده است و از سوی دیگر زمزمه‌هایی مبنی بر تعیین سقف برای استفاده از دستگاه های کارتخوان نیز وجود دارد، بنابراین همین امر پای بسیاری از دارندگان دلار را برای فروش ارزهای در اختیار خود، به بازار باز کرده است.

 

    تبعیت  قیمت سکه از دلار

همزمان با کاهش نرخ دلار قیمت سکه نیز روز گذشته کاهش داشت و قیمت هر سکه تمام به سه‌میلیون و 800 هزار تومان رسید.  در معاملات دیروز سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان فروخته شد. هر قطعه نیم‌سکه بهار آزادی نیز یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان، ربع‌سکه یک ‌میلیون و ۱۵۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی ۶۵۰ هزار تومان فروخته شد. البته کاهش قیمت اونس طلای جهانی نیز در این روند تاثیراتی داشت. هر گرم طلای ۱۸عیار ۳۵۴ هزار و ۴۰۰ تومان ارزش‌گذاری و هر اونس طلا در بازارهای جهانی با قیمت ۱۲۲۷ دلار معامله شد. نرخ هر سکه‌تمام روز دوشنبه ۳ میلیون و ۹۵۰‌هزار تومان بود.

 

    مهمترین دلایل کاهش معاملات صوری بازار

«اعلام برنامه بانک مرکزی برای یکسان سازی نرخ دلار نیمایی با بازار آزاد»، «اجرای سیاست‌های محدود کننده نقل و انتقال پول از طریق کارتخوان» و «جمع آوری پاتوق دلالان» زمینه برای کاهش معاملات صوری و کاهش قیمت ها را فراهم کرده است و صرافان پیش بینی می  کنند این روند ادامه دار باشد. همچنین  روز گذشته به‌دستور بانک‌مرکزی و با همکاری نیروی انتظامی، محدوده مقابل پاساژ افشار که محل تجمع دلال‌های ارزی است، با حصارهایی پوشانده شد.

 

مسکن در تله رکود تورمی

آمارهای بانک مرکزی از افزایش بیش از 91 درصدی بهای هر مترمربع واحد مسکونی شهر تهران در آبان ماه آن هم با وجود کاهش 53 درصدی معاملات نسبت به ماه مشابه سال قبل حکایت دارد یعنی اینکه مسکن پایتخت بار دیگر وارد دوره رکود تورمی شده است.

بر اساس تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی از بازار مسکن تهران در آبان امسال، متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع واحد مسکونی در شهر تهران به ۹۱.۸ میلیون ریال (حدود 9 میلیون تومان) رسیده که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۹۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

 

  بیشترین و کمترین رشد قیمت در مناطق تهران

این گزارش حاکی از آن است که بیشترین رشد متوسط قیمت در آبان سال جاری نسبت به ماه مشابه سال قبل مربوط به منطقه ۹ بوده که معادل ۱۱۱ درصد افزایش قیمت داشته و در مقابل، کمترین رشد قیمت نیز در منطقه ۱۹ بوده است که متوسط قیمت مسکن در این منطقه نسبت به آبان ماه سال گذشته ۴۸.۲ درصد افزایش داشته است.

همچنین در مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله شده ۱۹۶.۳ میلیون ریال و مربوط به منطقه یک شهرداری و کمترین متوسط قیمت با ۴۰.۹ میلیون ریال مربوط به منطقه ۱۹ بوده است.

 

  کاهش 53 درصدی معاملات نسبت به سال گذشته

همچنین تعداد معاملات انجام شده طی این ماه ۶۹۰۰ فقره بود که نسبت به آبان ماه سال گذشته کاهش ۵۳.۶ درصدی و نسبت به ماه گذشته نیز کاهش ۲۶.۷ درصدی را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش، در هشت ماهه سال ۱۳۹۷ نیز تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران به ۹۱ هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن، ۱۹.۹ درصد کاهش داشته است.

در این ماه همچنین شاخص کرایه مسکن اجاری در شهر تهران و در کل مناطق شهری نسبت به ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۱۷ و ۱۴.۴ درصد رشد نشان می‌دهد.

 

  بیشترین معاملات مسکن در منطقه ۵

بر پایه گزارش بانک مرکزی، در این مدت بیشترین حجم معاملات انجام شده مسکن به تفکیک مناطق شهری تهران، مربوط به منطقه‌۵ با سهم ۱۵.۷ درصد بوده و پس از آن مناطق ۲، ۴ و ۱۰ به ترتیب با ۹.۴، ۸.۸ و ۶.۸ درصد، بیشترین معاملات مسکن شهر تهران را به خود اختصاص داده‌اند. در مجموع ۷۴.۱ درصد از کل معاملات انجام شده مسکن در شهر تهران در آبان ماه سال جاری مربوط به ۱۰ منطقه شهری بوده و ۱۲ منطقه تنها ۲۵.۹ درصد از معاملات را شامل می‌شود.

 

  خانه‌های نوساز بیشتر طرفدار داشتند

بررسی توزیع تعداد واحدهای مسکونی معامله شده در شهر تهران به تفکیک عمر بنا حاکی از آن است که واحدهای تا پنج سال ساخت با سهم ۴۴ درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده اند و کمترین سهم از معاملات انجام‌شده را نیز واحدهای مسکونی بیش از ۲۰ سال ساخت با ۱۱.۶ درصد به خود اختصاص داده است.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که میزان معاملات مسکن در هشت ماهه سال جاری نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹.۹ درصد کاهش داشته و مجموع معاملات در این مدت ۹۱ هزار و ۱۰۰ فقره بوده است، اما در عین حال متوسط قیمت هر متر مربع بنای واحد مسکونی در این مدت در شهر تهران ۷۲.۸ میلیون ریال بوده که رشد ۶۰.۱ درصدی قیمت نسبت به مدت مشابه سال قبل را

نشان می‌دهد.

  مردم بیشتر خانه‌های متری ۶ تا ۷ میلیون را خریدند

در آبان ماه سال جاری همچنین بیشترین تعداد معاملات انجام شده مسکن مربوط به منازل مسکونی با قیمت ۶۰ تا ۷۰ میلیون ریال به ازای هر متر مربع بوده که این معاملات ۹.۴ درصد از کل معاملات شهر تهران را به خود اختصاص داده و پس از آن، منازل متری ۵۰ تا ۶۰ میلیون ریال و ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال با سهم‌های ۹.۱ و ۹ درصد بیشترین معاملات را داشته‌اند.

از طرفی گزارش بانک مرکزی حاکی از آن است که ۵۴.۵ درصد از کل معاملات انجام‌شده در تهران مربوط به منازلی است که قیمت هر متر مربع آن کمتر از متوسط قیمت هر متر مربع در تهران

بوده است.

 

  خانه‌های ۶۰ متری رکورددار شدند

در آبان ماه سال جاری همچنین بیشترین سهم معاملات انجام شده مسکن مربوط به منازل مسکونی با متراژ ۵۰ تا ۶۰ متر بوده که ۱۴.۴ درصد از کل معاملات را دربرمی‌گیرد و پس از آن خانه‌های ۶۰ تا ۷۰ متری و ۷۰ تا ۸۰ متری بیشترین معاملات انجام‌شده را به خود اختصاص داده‌اند. به طور کلی در این ماه بیش از نیمی از معاملات انجام‌شده مربوط به خانه‌های با متراژ کمتر از ۸۰ متر مربع بوده است.

خانه‌های بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز با ۱۷.۱ درصد بیشترین سهم را در معاملات مسکن شهر تهران داشته‌اند و پس از آن بیشترین معاملات انجام شده مربوط به خانه‌های با قیمت ۳۰۰ تا ۴۵۰ میلیون و ۴۵۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان بوده است.

 

  اجاره بها ۱۷ درصد افزایش یافت

 

این گزارش نشان می‌دهد که قیمت کرایه مسکن اجاره‌ای در شهر تهران و در کل مناطق شهری در آبان ماه سال جاری نسبت به آبان ماه سال گذشته به ترتیب ۱۷ و ۱۴.۴ درصد افزایش یافته است.

 

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال