امروز ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹
امروز ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹

نتیجه تصویری برای اجاره انبار

املاک صنعتی پایتخت جامع ترین مرکزاطلاعات املاک در کشور 

جاده مخصوص و قدیم کرج ، مرکز شهر ، غرب تهران، مرکز شهر ،

خرید و فروش ، رهن و اجاره انواع ملک شامل : 

انبار ، سالن ، سوله ، کارگاه ، کارخانه ، اداری ، تجاری ، فروش کارخانه ، انبارهای مواد غذایی ، آرایشی بهداشتی ، دارویی ،

فروشگاههای اینترنتی ، انبار کالاهای بازرگانی ، انبارهای عمومی و اختصاصی ، کارخانجات تولید غذایی و صنعتی ،

کترینگ آشپزخانه صنعتی ، تالار و باغ تالار ، باغ  و باغچه ، تعمیرگاه ، کارواش ، نمایندگی ، سالن فیلمبرداری و همایش ، 

انبار سنگ کاشی سرامیک مصالح و آهن آلات ، زمینهای  کشاورزی و صنعتی.

www.paytakhtmelk.ir

www.sulesara.ir

۰۲۱۶۶۱۸۸۸۵۳  –  ۰۲۱۴۴۵۲۲۰۵۷

۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹  افشار

(درصورت تمایل فایل فروش یا اجاره مشخصات را به شماره 09122967839  واتساپ یا تلگرام نمایید)

سرایت موج رکود مسکن به شهرستان‌ها

به دنبال رکود تورمی بازار مسکن شهر تهران، پیش‌بینی کارشناسان این است که تا سه چهار ماه آینده این وضعیت به شهرستان‌ها نیز سرایت کند.

آمار اتحادیه املاک می‌گوید معاملات در تهران طی ۱۸ روز آذرماه ۶۰ درصد نسبت به ماه مشابه سال گذشته افت کرده اما در کل کشور وضعیت تا حدودی بهتر است و خرید و فروش مسکن ۱۵ درصد کاهش نشان می‌دهد. با این وجود کارشناسان معتقدند با توجه به پیشرو بودن شهر تهران در معادلات بازار مسکن، کسادی خرید و فروش ملک در پایتخت تا ماه‌های آینده به کل کشور تسری پیدا می‌کند.

در این خصوص منصور طاقه‌ای، رییس انجمن انبوه‌سازان کرمانشاه با اشاره به رکود تورمی مسکن در تهران گف: «به طور معمول این اوضاع و شرایط با تاخیر سه تا چهار ماهه به استان ها می‌رسد.»

وی به تاثیر سه تا چهار برابر شدن رشد قیمت مصالح ساختمانی بر هزینه‌های تولید اشاره و تصریح کرد: «در استان کرمانشاه هم اکنون ۸۰ درصد انبوه سازان به دلیل اینکه ساخت و ساز توجیه اقتصادی ندارد، پروژه های خود را متوقف و کار را خوابانده‌اند.»

در شرایطی که پس از افزایش نرخ دلار، قیمت مصالح ساختمانی رشد چشمگیری داشته، آمارهای اعلام شده از مرکز آمار حاکی از افزایش ٣١,٦ درصدی واحدهای مسکونی پیش‌بینی شده در پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان توسط شهرداری تهران در فصل بهار امسال نسبت به فصل بهار پارسال است. البته این احتمال که به دلیل رشد قیمت نهاده‌های ساختمانی، ساخت و ساز در تهران نیز کاهش پیدا کند وجود دارد. اما با توجه به کاهش ۵۴ درصدی معاملات، احتمالا نیمی از واحدهای آماده تولید به ۴۹۰ هزار واحد خالی استان تهران افزوده خواهد شد.

هم‌چنین اغلب مصالح ساختمانی با رشد قیمت مواجه شده که می‌تواند به فاصله‌ی زمانی، اثر منفی در تولید و عرضه مسکن بگذارد. طبق آمار در شش  ماهه ابتدای سال ۱۳۹۷ گروه لوله و پروفیل‌های فولادی از ۲۶ تا ۱۵۱ درصد، گروه میلگرد از ۹۸ درصد تا ۱۴۶  درصد، گروه ورق‌های گالوانیزه از ۵۴ تا ۹۳ درصد و گروه سنگ‌های تخت پلاک از ۷ تا ۵۶ درصد افزایش قیمت داشته‌اند. رشد عجیب و غریب مصالح ساختمانی در حالی رقم خورده که عمده این مصالح در داخل کشور تولید می‌شود و نمی‌تواند تاثیرپذیری چندانی از جهش نرخ ارز داشته باشد.

فرشید پورحاجت،  دبیر کانون انبوه‌سازان  گفت: «حمایت دولت از بخش مسکن با کاهش قیمت زمین و کاهش عوارض دولتی دریافتی از طرح‌های انبوه‌سازی و حل هزینه‌های سنگین بیمه کارگری ممکن می‌شود.» هم‌چنین سعید ساعی شاهی، دبیر انجمن صنفی انبوه سازان مسکن استان یزد، رکود مسکن با وجود نیاز مردم را حاصل کاهش قدرت خرید آنان دانست و از اعطای تسهیلات صندوق یکم بانک مسکن به عنوان فرصتی برای رونق انبوه‌سازی نام برد.

وی کاهش بهای زمین و پایین آوردن هزینه‌های ساخت با استفاده از فناوری‌های نوین را گره‌گشای رکود مسکن خواند و خواستار همکاری همه جانبه دستگاه‌ها در جهت کاهش هزینه‌های تولید مسکن شد.

بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی از بازار مسکن تهران در آبان ۱۳۹۷، متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع واحد مسکونی در شهر تهران به ۹ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان رسیده که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۹۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد. همچنین تعداد معاملات انجام شده طی این ماه ۶۹۰۰ فقره بود که نسبت به آبان ماه سال گذشته کاهش ۵۳.۶ درصدی و نسبت به ماه گذشته نیز کاهش ۲۶.۷ درصدی را نشان می‌دهد.

 

روند کاهشی نرخ ارز ادامه یافت

نرخ دلار روند کاهشی خود را روز گذشته نیز ادامه داد. دلار در معاملات روز گذشته در صرافی ها به 9 هزار و 800 تومان رسید. نرخ خرید دلار در بانک‌ها بازهم کاهش یافت و به زیر ۹۹۰۰ تومان رسید. بانک‌ها روز گذشته (۲۷ آذر) نرخ خرید دلار را ۵۰ تومان کاهش دادند و تا ساعت ۱۳ روز گذشته هر دلار آمریکا را ۹۸۵۰ تومان خریدند. روز گذشته بانک‌ها هر دلار آمریکا را در سیستم بانکی خود به قیمت ۹۹۴۰ تومان فروختند و این در حالی است که روز گذشته نرخ فروش دلار در صرافی ملی ۹۹۴۰ تومان و خرید آن ۹۹۲۰ تومان اعلام شده است. همچنین نرخ خرید یورو نیز نسبت به روز گذشته کاهشی بوده و ۱۱هزار و ۱۷۶ تومان است، چراکه روز گذشته هر دلار در بانک‌ها به قیمت ۹۹۰۰ تومان و هر یورو ۱۱هزار و ۱۹۷ تومان خریداری می‌شد. روز گذشته قیمت خرید پوند نیز در بانک‌ها ۱۲ هزار و ۴۳۴ تومان است که نسبت به روز گذشته با کاهش همراه بوده است.

همچنین بر اساس اعلام صرافی‌ها، نرخ فروش لیر روز گذشته در بازار غیر رسمی ۲۰۱۰ تومان، نرخ فروش درهم ۲۷۵۰ تومان و نرخ فروش پوند نیز ۱۲ هزار و ۸۱۰ تومان است.

بر اساس این گزارش، نرخ ارز روز گذشته در بازار آزاد نیز اندکی با کاهش همراه بوده است. از سوی دیگر بانک‌ها در صورت کامل بودن مدارک مسافران، برای کشورهای همسایه و مشترک‌المنافع تا سقف ۵۰۰ یورو و برای سایر کشورها تا سقف ۱۰۰۰ یورو ارز مسافرتی به آن‌ها می‌فروشند که بر اساس اعلام بانک‌ها، روز گذشته هر یورو مسافرتی ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان قیمت دارد که این رقم با احتساب کارمزد به حدود ۱۱ هزار و ۶۴۰ تومان می‌رسد.

 

افزایش قیمت بلیت قطار به سال آینده موکول شد

وزیر راه و شهرسازی گفت: تغییر قیمت بلیت قطارهای مسافری هم اکنون در کارگروه هایی تخصصی در حال بررسی است و پس از بررسی های لازم در هیات دولت و بودجه سال آینده، پیش بینی می شود. محمد اسلامی افزود: باید بین هزینه ها و درآمدهای شرکت های ریلی تناسبی مناسب به وجود آید؛ در این راستا، دولت در نظر دارد کسب و کار و اقتصاد شرکت های حمل و نقل ریلی را بر اساس سیاست های کلی نظام متناسب کند. وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه سهم شبکه ریلی کشور باید در حمل و نقل بار بیش از پیش ارتقا یابد، گفت: امسال سهم شبکه ریلی در حمل بار به حدود 50 میلیون تن می‌رسد و تلاش می‌کنیم در سال‌های آینده این میزان به حدود 100 میلیون تن افزایش دهیم. اسلامی اظهار داشت: زیرساخت‌های مناسبی در حوزه ریلی ایجاد شده که در این بخش می توان به اتصال مراکز بار به شبکه ریلی – به عنوان یکی از مهمترین اولویت‌های دولت و شرکت راه‌آهن در توسعه صنعت حمل و نقل ریلی – اشاره کرد.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های ما در صنعت حمل و نقل ریلی رونق کسب و کار تا بتوانیم با استفاده از بسترهای قانونی و منابع مالی مورد نیاز، تولید واگن و لوکوموتیوهای مورد نیاز شرکت ها را در داخل کشور فراهم کنیم.

 

احتمال توقف فعالیت دو تولید کننده پفک

سخنگوی سازمان غذا و دارو از احتمال تعطیلی موقت یا دائم برخی خطوط تولید دو برند معروف پفک که از ذرت دام در تولید محصولات‌شان استفاده کرده‌اند، خبر داد.

کیانوش جهانپور ، در این باره گفت: طبق مقررات، در تامین خوراک دام که ذرت نیز از جمله آنهاست، از منابع ارز دولتی ترجیحی استفاده می شود، اما به ذرتی که برای محصولات اسنک پف کرده و سایر صنایع غذایی استفاده می شود، ارز سامانه نیما تعلق می گیرد که قیمت آن حدود دو برابر ارز دولتی است. بحثی که درباره این دو برند اسنک پف کرده مطرح است، در درجه اول این است که از ارز دولتی برای واردات این ذرت استفاده شده ولی در جایی دیگر به کار گرفته شده است.

وی افزود: قاعدتا بحث چگونگی تامین و نوع ارز به کار گرفته شده و سایر قضایای آن، در حوزه ماموریت سازمان غذا و دارو نیست و این نگاه مربوط به حوزه وزارتخانه های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی است. سازمان غذا و دارو از نگاه ایمنی و سلامت به موضوع نگاه می کند، بر این اساس حتی اگر ذرت استفاده شده در صنایع غذایی با ذرت خوراک دام از نظر آنالیز، یکسان هم باشد، اما وقتی ذرتی با برچسب خوراک دام وارد می شود، پذیرفته نیست که شرکتی آن را در مسیر دیگری استفاده کند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: عملکردهای این چنینی خلاف صداقت و ادعای اولیه است و وقتی ماده اولیه ای وارد می‌شود که قید شده صرفا برای خوراک دام است، قاعدتا نباید در مسیری غیر از آن به کار گرفته شود و سازمان غذا و دارو، قطعا با این موضوع برخورد خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو متولی سلامت جامعه هستند و در بحث سلامت اغماضی نخواهیم داشت، افزود: به هر حال موضوع رعایت صداقت و Claim تولیدکننده است و ادعای یک شرکت باید در تمام زنجیره از تامین مواد اولیه تا سایر مراحل تولید و توزیع، لحاظ شود. بنابراین مجددا تاکید می کنیم که حتی اگر اسپک ذرت هایی که برای فرآورده های غذایی انسانی استفاده می شود، از نظر ایمنی و سلامت تفاوتی با خوراک دام نداشته باشد، سازمان به عنوان یک اصل کلی، با این موضوع بعنوان یک امر خلاف ادعا و اظهار اولیه، قطعا برخورد قانونی خواهد داشت؛ چراکه خلاف رویه هایی است که باید در تمام حلقه های زنجیره تولید لحاظ شود.

جهانپور مبنی بر اینکه این تخلف برای سازمان محرز شده یا همچنان در حال بررسی است، گفت: بررسی ها حاکی از آن است که حداقل دو شرکت این تخلف را داشته اند و موضوع هم از جنبه علمی و فنی و هم از جنبه رعایت مقررات پایبند بودن به اصول اولیه، در دست بررسی‌های تکمیلی و اقدام است و قطعا هر شرکتی که این اتفاق را رقم زده باشد، مدیرعامل و مسوول فنی اش پاسخگو خواهند بود و حتی ممکن است به تشخیص مراجع ذیصلاح و حسب مقررات، منجر به تعطیلی موقت یا دائم برخی از خطوط تولید هم شود.

 

بورس همچنان قرمزپوش است

شیمیایی‌ها و نفتی‌ها روز گذشته بیشترین تاثیر را در نوسان شاخص‌های بازار سرمایه داشتند. در کنار این دو گروه، خودرویی‌ها با کاهش قیمت مواجه شدند اما برخی از نمادها در گروه معدنی‌ و فلزی‌ در کفه مقابل قرار گرفتند. روز گذشته شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران ۶۰۳ واحد افت کرد و به رقم ۱۵۹ هزار و ۱۴۶ واحدی رسید. همچنین شاخص کل هم‌وزن با ۲۱۶ واحد افت تا رقم ۲۶ هزار و ۹۶۲ پایین رفت. شاخص آزاد شناور نیز با ۶۲۰ واحد کاهش عدد ۱۷۰ هزار و ۵۸۱ واحدی را تجربه کرد. همچنین شاخص بازار اول و بازار دوم هر یک به ترتیب ۲۶۹ و ۲۰۴۸ واحد کاهش یافت. روز گذشته نماد سه شرکت پالایشی و سه شرکت پتروشیمی بیشترین تاثیر کاهنده را روی نوسانات شاخص بازار داشتند؛ به طوری که دو گروه محصولات شیمیایی و فرآورده‌های نفتی دست به دست یکدیگر دادند تا روند حرکت نماگرهای بازار همچنان کاهشی باشند. پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تهران، پالایش نفت بندرعباس، پتروشیمی مبین، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و پتروشیمی پارس این شش نماد ذکر شده هستند که هر یک از ۵۸ تا ۸۳ واحد در روند نوسانات شاخصی کل تاثیر داشتند. اما برخلاف روز گذشته برخی از نمادها در گروه فلزی و معدنی در کنار بانکی‌ها سعی کردند شاخص کل را تقویت کنند. از جمله این نمادها می‌توان به بانک صادرات، بانک تجارت، سرمایه‌ گذاری امید، فولاد خوزستان و معدنی و صنعتی گل‌گهر نام برد. نماد هر یک از شرکت‌های یاد شده از ۲۲ تا ۵۲ واحد تاثیر افزایشی روی شاخص‌های بازار سرمایه داشتند.

 

نحوه دریافت کارت‌های سوخت‌ برگشت خورده اعلام شد

نحوه دریافت کارت‌های سوخت‌ برگشت خورده خودروها و موتورسیکلت‌های شماره‌گذاری شده در سال های ۹۳ تا ۹۷ اعلام شد. با توجه به هماهنگی انجام شده با شرکت ملی پست ایران، مالکان خودرو و موتورسیکلت‌های شماره‌گذاری‌شده در بازه زمانی سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷ که پیش از این کارت هوشمند سوخت آنها توسط شرکت پست توزیع شده و برگشت خورده است، می‌توانند از سه‌شنبه، ۲۷ آذرماه  به سایت اینترنتی شرکت ملی پست به نشانی WWW.POST.IR مراجعه کنند و با درج شماره VIN خودرو در بخش پیگیری کارت سوخت در سامانه «پیگیری مرسولات سازمانی» از نحوه دریافت کارت سوخت خود مطلع شوند.

در این اطلاعیه تاکید شده است که مالکان این خودروها نیاز به ثبت نام برای کارت سوخت المثنی ندارند و کارت سوخت آنها در اسرع وقت از طریق شرکت ملی پست برای آنها ارسال خواهد شد.

 

کارمندان و کارگران بخش خصوصی تا پایان سال بسته حمایتی دریافت می کنند

عزت الله یوسفیان ملا، عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس می‌گوید دولت نمی توانست بسته حمایتی همه نیازمندان را در یک نوبت پرداخت کند، اما تلاش دارد این بسته را تا پایان سال به همه کسانی که حقوق کمتر از ۳ میلیون دارند پرداخت کند. وی  با اشاره به اینکه بسته حمایتی به کارگران داده شده اما این بسته شامل حال کارگران بخش خصوصی نشده است، اظهار داشت:  بسته حمایتی شامل خیلی از گروه ها و اقشار آسیب پذیر جامعه نشده است که باید این اتفاق بیفتد، دولت نیز به دنبال آن است که بسته حمایتی را به سایر نیازمندان تسری دهد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس بیان داشت: از آنجایی که بسته حمایتی شامل حال تعداد زیادی از افراد جامعه می شد، امکان این نبود تا یک جا بسته بین تمام اقشار نیازمند توزیع شود، دولت به دنبال این است برنامه ریزی داشته باشد تا این بسته ها به دست کارگران بخش خصوصی، نیازمندان و افرادی که درآمدهای پایین دارند، برسد.

نماینده مردم آمل در مجلس دهم شورای اسلامی در خصوص نحوه شناسایی افراد نیازمند جامعه، گفت:  به هر حال افرادی که یارانه دریافت می کنند قابل شناسایی هستند، این افراد پرونده دارند و میزان حقوق دریافتی شان مشخص است، از سوی دیگر وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی نیز درآمدهای پایین را شناسایی کرده اند و با این مکانیزم می توان بسته حمایتی را به تمام اقشار نیازمند رساند. وی با بیان اینکه بسته حمایتی کارمندان در مرحله بعدی پرداخت می شود، عنوان کرد: قرار است به استانداری ها این اختیار داده شود تا یارانه نقدی ثروتمندان را حذف کنند، با صدور این مجوز، اعتبار لازم برای تهیه بسته حمایتی فراهم می شود و توزیع آن ادامه دار خواهد بود.

یوسفیان ملا بیان داشت: زمان مرحله دوم توزیع بسته حمایتی مشخص نیست اما دولت اصرار دارد تا پایان سال بسته حمایتی به کارمندان، کارگران بخش خصوصی و نیازمندان پرداخت می شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس تاکید کرد: در حال حاضر دولت در حال برنامه ریزی برای تهیه و توزیع بسته حمایتی بین سایر اقشار آسیب پذیر جامعه است، اما همچنان مشخص نیست چه زمانی مرحله دوم توزیع بسته حمایتی صورت می گیرد.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال