عرضه دولتی شکر به داد کافهها رسید
اسکندر آزموده در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تاثیر عرضه دولتی شکر بر فعالیت واحدهای تولید و عرضه بستنی، گفت: در بهار سال جاری با توجه به شرایط اقتصادی و هزینههای تمام شده از سوی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و اتاق اصناف نرخنامه رسمی ابلاغ شد که اگر عرضه شکر دولتی صورت نمیگرفت، به اجبار باید در پایان تابستان نرخنامه جدیدی ابلاغ میشد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی، آبمیوه و کافیشاپ، بیان کرد: مهمترین نیاز واحدهای صنفی در زمینه تولید و عرضه، شکر و شیر است که مشکلی در تامین این دو ماده مصرفی وجود ندارد.
وی با اشاره به عدم ارائه نرخنامه رسمی برای آبمیوه و محصولات کافی شاپی به واسطه تنوع کیفیت و سایز، خاطرنشان کرد: اتحادیه نظارت دقیقی بر قیمتگذاری و استانداردهای بهداشتی و کیفی محصولات عرضه شده از سوی واحدهای صنفی دارد.
آزموده تعداد واحدهای بدون جواز کسب را بیش از ۳۰۰ واحد و دارای جواز کسب را ۵۰۰ واحد اعلام کرد و گفت: هر واحد صنفی در هر مکانی همچون فودکورتها، سینماها و مراکز خرید باید جواز کسب دریافت کند.