امروز ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹
امروز ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹

نتیجه تصویری برای اجاره انبار

املاک صنعتی پایتخت جامع ترین مرکزاطلاعات املاک در کشور 

جاده مخصوص و قدیم کرج ، مرکز شهر ، غرب تهران، مرکز شهر ،

خرید و فروش ، رهن و اجاره انواع ملک شامل : 

انبار ، سالن ، سوله ، کارگاه ، کارخانه ، اداری ، تجاری ، فروش کارخانه ، انبارهای مواد غذایی ، آرایشی بهداشتی ، دارویی ،

فروشگاههای اینترنتی ، انبار کالاهای بازرگانی ، انبارهای عمومی و اختصاصی ، کارخانجات تولید غذایی و صنعتی ،

کترینگ آشپزخانه صنعتی ، تالار و باغ تالار ، باغ  و باغچه ، تعمیرگاه ، کارواش ، نمایندگی ، سالن فیلمبرداری و همایش ، 

انبار سنگ کاشی سرامیک مصالح و آهن آلات ، زمینهای  کشاورزی و صنعتی.

www.paytakhtmelk.ir

www.sulesara.ir

۰۲۱۶۶۱۸۸۸۵۳  –  ۰۲۱۴۴۵۲۲۰۵۷

۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹  افشار

(درصورت تمایل فایل فروش یا اجاره مشخصات را به شماره 09122967839  واتساپ یا تلگرام نمایید)

اجاره‌نشین‌ها صاحب خانه ارزان می‌شوند

 محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی جایگزینی تقاضای اجاره مسکن با تقاضای خرید مسکن ارزان را هدف دولت دانست و گفت: تجربه مهمی که اکنون باید در پیش بگیریم و به یک رویه تبدیل کنیم، این است که بتوانیم این قشری را که به طریق اولی ظرفیت ابتیاع مسکن را ندارند، به ابتیاع مسکن امیدوار کنیم و تقاضای اجاره‌نشینی را بتوانیم با تقاضای خرید مسکن با قیمت مناسب جایگزین کنیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به موضوع اجاره مسکن گفت: این موضوع واقعا موضوعی است که حساسیت دارد و نمی‌توان در مورد آن توقع داشت که با مداخله دولت روند متفاوتی پیش بیاید.

وی به وجود سوداگری در بازار اجاره مسکن اشاره کرد و افزود: در آژانس‌های مسکن، مباحث اجاره بها را به بحث بازدهی پول در بازار پول متصل می‌کنند. وقتی چنین مولفه‌ای در کار است، به هر نحوی که بخواهیم به آن وارد شویم، نتوانستیم خدمت پابرجا و درستی را به اجاره نشین‌ها ارائه دهیم. سوداگری متاسفانه وجود دارد و قیمت اجاره بها متاثر از آن است.

این عضو کابینه دوازدهم افزود: چیزی که ما باید بر روی آن وقت بگذاریم این است که بتوانیم اتحادیه آژانس‌های املاک را به رویه‌ای برای تنظیم بازار اجاره مسکن هدایت کنیم، به نحوی که بتوان محل مراقبتی از حقوق طرفین ایجاد کنیم. بالاخره هم مالک و هم مستاجر حقوقی دارند که باید رعایت شود.

اسلامی جایگزینی تقاضای اجاره مسکن با تقاضای خرید مسکن ارزان را هدف دولت دانست و گفت: تجربه مهمی که اکنون باید در پیش بگیریم و به یک رویه تبدیل کنیم، این است که بتوانیم این قشری را که به طریق اولی ظرفیت ابتیاع مسکن را ندارند، به ابتیاع مسکن امیدوار کنیم و تقاضای اجاره‌نشینی را بتوانیم با تقاضای خرید مسکن با قیمت مناسب جایگزین کنیم.

وی ادامه داد: یکی از راه‌ها عرضه واحدهای مسکونی با قیمت مناسب است، یعنی همین ۴۰۰ هزار واحدی که برنامه ساخت آن را داریم. همچنین تعیین تکلیف ۵۰۰ هزار واحد مسکونی مهری که نیمه تمام مانده یا تحویل نشده، نیز به این موضوع کمک می‌کند.

سلامی ایجاد تعادل در جریان عرضه و تقاضای مسکن را جزو وظایف وزارت راه و شهرسازی بر شمرد و افزود: این تعادل بخشی تنها در شرایطی می‌تواند رخ دهد که جریان تولید مسکن برای جامعه هدف رونق بگیرد. جامعه هدف اقشار متوسط و کم درآمد هستند، و  قانون، به ویژه قانون اساسی صراحت دارد که دولت وظیفه دارد زمینه خانه‌دار شدن مردم را فراهم کند. این جریان اگر جریان تولید پایداری باشد، بهره‌مندی و فرصت تامین مسکن را برای این قشر فراهم می‌کند. این تعادل بخشی به جریان عرضه و تقاضا است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه این وزارتخانه برای تولید مسکن گفت: ما به طور طبیعی حداقل باید سالانه شرایط عرضه ۹۰۰ هزار واحد مسکونی را فراهم کنیم تا تعادل برقرار شود. این بسیار مهم و کلیدی است که جریان تولید و عرضه مسکن به یک جریان پایدار تبدیل شود و از شرایط نوسانی متنوع و گوناگونی که وجود دارد آسیب نبیند. ما باید در وزارت راه و شهرسازی همیشه به این مهم به عنوان یک راهبرد و سیاست پابرجا پایبند و متعهد باشیم.

 

نوسازی صنایع، رقابت‌پذیر کردن تولید داخلی را به دنبال دارد

رامین نورقلی پور، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس معتقد است نوسازی صنایع باعث رقابت‌پذیر کردن تولید داخلی می‌شود و نیاز است سود تسهیلات پرداختی به این حوزه کاهش یابد.

وی با اشاره به ضرورت نوسازی تجهیزات در صنایع، گفت: گران بودن تولید داخلی و فرسوده بودن تجهیزات کارخانه‌ها از جمله مسائلی است که به بازنگری نیاز دارد چراکه با نوسازی در این حوزه می‌توان قیمت تمام شده نهایی تولید کالا را کاهش داد؛ اگرچه نوسازی واحدهای تولیدی کشور به اعتبار بالایی نیاز دارد اما راندمان تولید را افزایش می‌دهد.

نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات تولید در کشور، افزود: نوسازی صنایع در کشور بخش مهمی از پروسه رقابت پذیر کردن تولید در داخل است.

 

شیب ملایم کاهش قیمت لوازم خانگی در پی افت قیمت دلار

 حمیدرضا فولادگر، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، چسبندگی قیمت‌ها در اقتصاد ایران را دلیل اصلی عدم کاهش نرخ برخی کالاها با وجود  اُفت قیمت دلار طی هفته‌های گذشته دانست. وی درباره علت کاهش 10 درصدی قیمت لوازم خانگی علیرغم نصف شدن قیمت دلار، گفت: اگرچه بیشتر قطعات موردنیاز برای ساخت لوازم خانگی داخلی است اما برخی از مواداولیه مانند ورق‌های فلزی، فولادی، آلومینیوم، مس، پلاستیک، پتروشیمی و... وابسته به قیمت ارز و دلار است. نماینده مردم اصفهان در مجلس افزود: در ماه‌های اخیر تورم در کشور حاکم شد بنابراین هزینه‌های تمام شده و قیمت‌های بالاسری افزایش پیدا کرد؛ نمی‌توان ادعا کرد لوازم خانگی داخلی هیچ گونه وابستگی به ارز ندارند. وی چسبندگی قیمت‌ها در اقتصاد ایران را دلیل اصلی عدم کاهش نرخ برخی کالاها علیرغم اُفت قیمت دلار طی هفته‌های گذشته دانست و بیان کرد: پس از یک دوره افزایش زمانی که قیمت‌ها در سرازیری کاهش قرار می‌گیرند به دلیل تئوری چسبندگی تغییرات چندانی در قیمت‌ها رخ نمی‌دهد؛ اقتصاد ایران چند دوره چسبندگی قیمت را تجربه کرده است. عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در تئوری چسبندگی  افزایش قیمت با شیب تند و کاهش با شیب کم رخ می‌دهد و پس از مدتی نیز متوقف می‌شود، اظهار کرد: نیاز است این مشکل با نظارت، بازرسی و کنترل حل ‌شود تا حقوق مردم تضییع نشود. وی خاطرنشان کرد: باید با رفع موانع، بهبود فضای کسب و کار و شرایط اقتصادی کشور هزینه‌های تولید را کاهش داد در این شرایط قیمت لوازم خانگی داخلی نیز کاهش پیدا می‌کند.

 

 

افزایش قیمت ها در بازار مسکن متوقف می شود

بررسی بازار مسکن در آذرماه نشان می دهد روندی افزایشی قیمت ها همچنان ادامه دارد و در این شرایط این سوال پیش می آید که روند افزایشی قیمت ها  چه زمانی متوقف می‌شود. کارشناسان اقتصاد مسکن معتقدند بازار مسکن کشش بیشتر قیمت ندارد و رشد آن در زمستان متوقف می شود.  رییس‌اتحادیه مشاوران املاک استان تهران گفت: «در آذرماه ۱۳۹۷ معاملات مسکن در کل کشور ۲۲ درصد کاهش یافته است.»

مصطفی قلی خسروی اظهار کرد: «در آذرماه ۱۳۹۷ بالغ بر ۴۶ هزار و ۲۰۰ قرارداد خرید و فروش ملک در کل کشور منعقد شده که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۲۲ درصد کاهش نشان می دهد. همچنین در آذرماه ۳۸ هزار و ۸۸۲ اجاره نامه در کل کشور به امضا رسیده که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۶ درصد کاهش یافته است.»

وی افزود: «در شهر تهران نیز طی ۳۰ روز آذرماه ۱۳۹۷ تعداد قراردادهای خرید و فروش مسکن ۸۰۴۰ مورد بود که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۶۴ درصد کمتر شده است. همچنین در همین مدت در تهران ۱۱ هزار و ۲۹۱ اجاره نامه در تهران داشتیم که نسبت به آذرماه سال گذشته ۲۰ درصد افت کرده است.»

خسروی در تحلیل کسادی بازار مسکن به ایسنا گفت: «یکی از عوامل پایین آمدن معاملات به نوسانات فصلی مربوط می شود که در پاییز همواره شاهد کاهش خرید و فروش ملک هستیم. دلیل دیگر آن است که تقاضای سرمایه‌ای در بازار املاک که بعد از افزایش نرخ ارز ایجاد شده بود فروکش کرده است.»

رییس اتحادیه مشاوران املاک ادامه داد: «به دنبال جهش قیمت دلار، مردم پول‌های خود را شتابزده از بانک بیرون کشیدند و به خرید مسکن اختصاص دادند که منجر به رشد قیمتها و پایین آمدن توان متقاضیان شد. همین موضوع در ادامه، پایین آمدن تعداد معاملات را در پی داشت.»

وی در پیش بینی وضعیت آینده بازار مسکن گفت: «مشابه وضعیت فعلی را در سال ۱۳۹۱ به دنبال نوسانات نرخ ارز داشتیم که پس از یک دوره جهشی، اوضاع به روال عادی برگشت و امسال نیز همین روند اتفاق می افتد. تا پایان سال اتفاق خاصی در بخش معاملات مسکن رخ نمی دهد و به تدریج شاهد ثبات قیمتها خواهیم بود. از سوی دیگر مهندس اسلامی، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده که برنامه های مناسبی در حوزه تولید و عرضه مسکن دارند که در صورت تحقق می تواند به بازار املاک سر و سامان بدهد.»

روز گذشته دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی آمار معاملات مسکن آذرماه تهران را اعلام کرد. بر اساس این گزارش، در ماه گذشته ۶۹۵۰ فقره معامله مسکن در شهر تهران به امضاء رسید و میانگین قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در پایتخت ۹ میلیون و ۶۳۱ هزار تومان ثبت شده است.

با توجه به اینکه در آبان ماه ۷۰۱۷ فقره معامله در تهران به ثبت رسیده بود، شاهد کاهش یک درصدی میزان معاملات در آذرماه هستیم. در زمینه قیمت نیز در آبان ماه میانگین قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در پایتخت ۹ میلیون و ۱۸۵ هزار تومان بود که با این حساب، میانگین قیمت در آذرماه نسبت به آبان ماه ۵ درصد افزایش داشته است.

 گران ترین منطقه پایتخت در آذرماه امسال ، منطقه یک تهران بوده است که میانگین قیمت هر مترمربع مسکن در آن ۲۲ میلیون و ۲۵۵ هزار تومان به ثبت رسیده است و ارزان ترین منطقه نیز با میانگین ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به ازای هر مترمربع، به منطقه ۱۸ اختصاص داشته است. بیشترین تعداد معامله نیز در منطقه ۵ با ۸۷۹ فقره معامله  و کمترین تعداد معامله مسکن نیز در منطقه ۱۹ با ۴۷ فقره انجام شده است. نگاهی به میانگین قیمت ها در سایر مناطق شهر تهران نشان می دهد تمام مناطق تهران در آذرماه نسبت به آبان افزایش قیمت داشته اند ولی تعداد معاملات نسبت به ماه گذشته به میزان بسیار کمی کاهش داشته است. بیشترین ریزش تعداد معاملات نسبت به ماه گذشته به منطقه ۵ با حدود ۱۰۰ فقره معامله اختصاص دارد. گفتنی است در آذرماه سال گذشته میانگین قیمت هر متر مربع واحد مسکونی ۵ میلیون تومان اعلام شده بود که براین اساس، شاهد رشد ۹۲ درصدی میانگین قیمت در پایتخت هستیم؛ همچنین تعداد معاملات در آذرماه سال گذشته ۱۷ هزار و ۹۴۹ فقره بود که از کاهش ۶۱ درصدی معاملات در اذرماه امسال حکایت دارد.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال